-

Toimitusehdot

Tuotteita myydään 15 vuotta täyttäneille henkilöasiakkaille tai yrityksille/yhteisöille Suomessa. Kaikki hinnat sisältävät suomalaisen arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden muuttaa hintaa inhimillisen erehdyksen tai teknisen vian aiheuttaman virheen takia.

 

Laskutuslisä:

- Ennakkomaksu (Tilisiirto) 0€
- Verkkopankit 0€:

  • Nordea
  • Osuuspankki
  • Sampopankki
  • Tapiola
  • Aktia
  • Nooa
  • Paikallisosuuspankit
  • Säästöpankit
  • Handelsbanken
  • Ålandsbanken

Luottokortilla Mastercard ja Visa sekä Visa Electron.
Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n palvelun kautta.

- Laskulla(Yritykset) ja osamaksulla 7 € Laskulla- ja osamaksullapalvelun mahdollistaa Klarna.

 

Toimituskulut:

Tarjoamme asiakkaillemme alk. 3,5€ toimituskulun. Määrästä riippumatta.

 

Toimitus:

Nopeat toimitukset. Toimitusaika on yleensä noin 2-5 työpäivää. Tuotteet postitetaan kunhan maksusuoritus näkyy tilillämme, huomioi eri pankkien välillä olevat viivepäivät. Toimitusaika voi joskus olla pidempi kuin tämä, ilmoitamme sähköpostitse mikäli toimitus viivästyy. Emme toimita alle 7 euron tilauksia!

 

Maksaminen:

Maksaessasi ennakkomaksulla eli tilisiirrolla, saat tilauksen tehtyäsi välittömästi sähköpostiisi tiedot maksusuoritusta varten. Asiakas sitoutuu tarkaillemaan sähköpostia tilausvahvistuksen jälkeen vastaanottaakseen ennakkotilisiirtoa varten yhteystiedot tai mahdollisia lisätietoja . Odotamme suoritusta 7 vrk, jonka jälkeen asiakkaalle varatut tuotteet palautetaan myyntiin. Otamme ensin yhteyttä asiakkaaseen. Ole ystävällinen ja ilmoita jos haluat perua tilauksen.

 

Maksut Luottokunnan kautta:

Mikäli haluat maksaa Luottokunnan maksutapojen kautta, toimimme ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimitamme tuotteet ostajalle. Vastaamme siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Suomen Verkkomaksut Oy:lle. Suomen Verkkomaksut Oy toimii Luottokunnan kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.
Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ylistönmäentie 26
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

 

Verkkopankit:

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

Laskulla ja osamaksulla

Tilauksen mukana tulee lasku, joka asiakkaan on maksettava 14 päivän sisällä.
Osamaksulla minimitilaus on 100 €
Toimituskuluihin lisätään laskutuslisä 7 €. Laskulla- ja osamaksullapalvelun mahdollistaa Kreditor.

 

Palautukset:

Kuluttajasuojalain mukaan asiakkaalle yksilöidyllä tuotteella ei ole palautusoikeutta, muuten kuin jos se on viallinen tuote. Viallisella tuotteella on 14 vrk palautusoikeus. Yksilölliset tuotteet = asiakkaan oman kuvan, logon sekä tekstin käyttöä tuotteissa. Viallisten tuotteiden palautusten postikulut korvaamme käsiteltyämme asian. Liitä palautukseen mukaan selvitys palautuksen syystä, yhteystietosi, kuitti sekä tilinumerosi johon voimme korvata palautuksen postikulut.

POSTIENNAKKO/JÄLKIVAATIMUS LÄHETYKSIÄ EMME LUNASTA!!!

 

Tuotetiedot:

Emme vastaa tuotteiden tietojen ja kuvauksien virheistä ja pidätämme oikeuden muuttaa tietoja ilman eri ilmoitusta. Jos tuotetiedot ovat epäselvät, ota yhteyttä, niin kerromme lisää tuotteesta. ÄLÄ siis tilaa tuotetta, jos et ole TÄYSIN ymmärtänyt kuvausta. Kaikki oikeudet pidätetään.

Asiakkaan lähettämää materiaalia (ml. asiakkaan lähettämät tiedostot) säilytetään 2 kuukautta, jonka jälkeen ne poistetaan.

 

Vahingoittunut paketti:

Mikäli lähetys on kuljetuksen aikana rikkoutunut,tee siitä heti kirjallinen vahinkoilmoitus. Pakkaamme kaikki tuotteet asianmukaisesti minimoidaksemme lähetyksen vahingoittumisriskin. Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista. Rastimalla ostoskorissa ”hyväksyn toimitusehdot” ja tehdessään tilauksen asiakas sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

 

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

 

REKISTERINPITÄJÄ

Suomen Merkintäkeskus Oy
Y-tunnus: 2310288-6
Mikkelänkallio 18
02770 Espoo

 

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Asiakassuhteet

 

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Henkilötietoja käsitellään ja kerätään rekisteriin tilausten käsittelyä varten. Henkilötietoja käytetään henkilötietolain mukaan. Rekisterin tietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

 

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
-Etunimi
-Sukunimi
-Katuosoite
-Postinumero
-Postitoimipaikka
-Puhelinnumero
-Sähköpostiosoite
-Käsiteltyjen tilausten tiedot

 

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.