Tassunjälki sydämessä muistolaatta

55,00 

Tuotteen tekniset tiedot:

  • Materiaali: 2mm paksu ruostumaton teräs
  • Merkkaustapa: Laserkaiverrus pysyvällä merkkauksella
  • Mitat: Leveys 108mm, Korkeus 105mm
  • Kiinnitystapa: Kaksipuoleinen teippi valmiiksi liimattuna, suositellaan lisäksi käyttämään liimaa (ei sisälly toimitukseen)
  • Valmistusaika: 2-4 arkipäivää

Kiinnitysohjeet: Muistolaatan kiinnittämiseen on liimattu kaksipuolinen teippi valmiiksi taakse, mikä helpottaa asennusta mihin tahansa sileään pintaan. Suosittelemme lisäämään liimaa varmistamaan kiinnityksen kestävyyden erityisesti ulkokäytössä.

Tämä muistolaatta on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät kestävää ja esteettisesti miellyttävää tapaa kunnioittaa lemmikin muistoa. Sen ajaton ulkonäkö ja vankka rakenne takaavat, että muisto pysyy elävänä vuodesta toiseen.

Varastossa

Kuvaus

Kun tulee aika sanoa jäähyväiset rakkaalle lemmikille, haluat varmistaa, että muistosi pysyvät elossa vuosikymmenten ajan. Tämä tassunmuotoinen muistolaatta on valmistettu korkealaatuisesta rosterista, mikä takaa sen, että se kestää aikaa sekä säätä, olipa kyseessä sade, lumi tai aurinko.

Lemmikin muistolaattamme yhdistää sekä toiminnallisuuden että esteettisen kauneuden. Sen tyylikäs ja ajaton muotoilu sekä syväkaiverrettu teksti tuovat esiin henkilökohtaiset sanat, jotka olet valinnut lemmikkisi muistoksi. Tämän muistomerkin kauniisti kaiverretut yksityiskohdat ja kiiltävä pinta heijastavat lemmikkisi ainutlaatuista luonnetta ja kauneutta.

Tuotteen erityisominaisuudet:

  • Kestävä ja säänkestävä: Valmistettu laadukkaasta rosterista, joka kestää kaikki sääolosuhteet.
  • Kaiverrettu muistomerkki: Mahdollisuus personoida lemmikin nimi, elämän tärkeät päivämäärät ja viesti, joka säilyttää muiston elävänä.
  • Tassunmuotoinen design: Ainutlaatuinen muotoilu, joka kunnioittaa lemmikin jalanjälkeä elämässäsi.
  • Ulkonäkö: Kiiltävä pinta, joka tuo esiin kauniit kaiverrukset ja tekee siitä huomionarvoisen lisän mihin tahansa puutarhaan tai lemmikin lepopaikkaan.

Tilaa nyt tämä mukautettava muistolaatta ja varmista, että rakkaasi muisto pysyy kauniina ja kestävänä. Tämä on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laatua ja haluavat kunnioittaa lemmikkinsä muistoa tyylikkäällä ja kestävällä tavalla.

Kilven koko:
Leveys: 10,8cm
Korkeus: 10,5cm
Kilven paksuus: 2mm
Valmistusaika : 2-4vrk

Lisätiedot

Paino 0,25 kg (kilogramma)
Mitat 18 × 8 × 0,2 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tassunjälki sydämessä muistolaatta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *